Sakarya Afad’ta Yemin Töreni

Sakarya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nde düzenlenen yemin töreni ile 1 yıldır aday memur...

Sakarya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nde düzenlenen yemin töreni ile 1 yıldır aday memur olan ve aday memurluk sürelerini başarıyla tamamlayan 6 personel yemin ederek, asil memurluğa atandılar.

Sakarya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne geçtiğimiz yıl KPSS puanıyla yerleştirilen ve bir yılı aşkın süredir aday memur olarak görev yapan 6 memur adayı: Sağlık Memurları Beyhan Mutlu ve Mahmut Altun, Arama ve Kurtarma Teknisyeni Tolga Ali Çürük ve Şoförler Uğur Kayış, Semih Davulcu ve Ali Kaya Temel Eğitim, Hazırlayıcı Eğitim ve Stajlarını başarı ile tamamladıktan sonra yapılan törenle yemin ederek asil memurluğa atandılar.

Reklam
Reklam

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü; Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Birlik Müdürlüğünde gerçekleşen törene İl Afet ve Acil Müdürü İsmail Dilaver, Yönetim Hizmetleri Şube Müdürü Aydın Kaya, Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Birlik Müdürü Oktay Kurbanoğlu ve Aday Memurlar katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: