Sakarya Ak Parti'de Üye Çalışmaları

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı Çark Caddesi'nde açtığı stant ile yeni üyeleri partiye kazandırıyor. Adapazarı...

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı Çark Caddesi'nde açtığı stant ile yeni üyeleri partiye kazandırıyor. Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Özden ile birlikte Gençlik Kolları tarafından yürütülen çalışmaları yerinde izledi.

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı üye çalışmalarına geçtiğimiz günlerde başladı. Adapazarı Çark Caddesi'ndeki stant çalışmalarını Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ve Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Özden ziyaret ederek üye çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Reklam
Reklam

Adapazarı İlçe Standını ziyaret eden İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Özden çalışmaları yerinde inceledi. Gençlik Kolları Başkanı Özden "Bizim teşkilat olarak vazifemiz öncelikli hedefimiz üye kazandırmaktır. Bu vazifeyi 16 İlçemizde var gücümüzle üstün performans sergileyerek sürdürmekteyiz. Adapazarı İlçemiz en başta gençlik teşkilatı olmak üzere tüm kademeleri Mustafa Ak Başkanımız önderliğinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor" dedi.

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ise çalışmalarından dolayı yönetim kurulundaki üyelere teşekkür ederek, "Teşkilatların birinci hedefi üye sayılarının arttırılmasıdır. Bizde bu hususta üye çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Üye çalışmalarına ilk olarak Çark Caddesi'nde stant açarak başladık. İlçemizin ve şehrimizin en işlek caddesinde açtığımız standa halkımızın ilgisi hat safhada, partimize gönül veren vatandaşlarımızın biz ayağına kadar gidiyoruz" dedi. İlçe Başkanı Mustafa Ak çalışmalarından dolayı stantta görevli gençlik kolları üyelerine teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: