Sakarya, Alışveriş Günleri'ne Hazırlanıyor

Sakarya, Alışveriş Günleri'ne hazırlanıyor.

Sakarya, Alışveriş Günleri'ne hazırlanıyor.

Sakarya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (SESOB) Basın Danışmanı Tuğba Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, Sakarya Büyükşehir Belediyesi, SESOB ve Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) öncülüğünde başlatılan "Esnafım, Güçlüyüm" projesi kapsamında Sakarya Alışveriş Günleri için protokol imzalandığını belirtti.

Amaçlarının eğitimle küresel değişime ayak uydurabilen, "güçlü esnaf" profili yaratmak olduğunu ifade ederek, şunları bildirdi:

"Güçlü esnaf" profili doğrultusunda pilot bölge üzerinde bulunan yaklaşık 370 iş yeri personeline "Gıda Hijyeni" ve "Temel Satış Teknikleri ve Müşteri İlişkilerini Geliştirme" eğitimi verildi. Eğitime katılan esnafların hizmet kalitesinde artış oldu."

Reklam
Reklam

Muhabir: Enes Duran

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: