Sakarya Ballıkaya Barajı Kamulaştırma Çalışmaları

Mudurnu Çayı üzerinde yapılacak olan Ballıkaya Barajı ile ilgili olarak Sakarya Çevre ve Şehircilik İl...

Mudurnu Çayı üzerinde yapılacak olan Ballıkaya Barajı ile ilgili olarak Sakarya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Akyazı Belediye Başkanlığı Toplantı Salonu’nda bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Akyazı Belediye Başkanlığı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen Toplantı Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Yılmaz tarafından açıldı. Toplantıda DSİ. 3. Bölge Müdürlüğü’nde görevli Şube Müdürü Aptullah Çömlekçi tarafından kamulaştırma ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında, Müdürlüğün İmar İskan ve Kooperatifler Şube Müdürü Ali Ekber Kır tarafından 5543 sayılı İskan Kanunu ile ilgili detaylı bilgi verildi.

Reklam
Reklam

İkinci bilgilendirme toplantısı tarihinin sonradan belirlenmesine ve toplantıların Beldibi ve Taşyatak köylerinin toplantısının Beldibi Köyünde; Mansurlar, Durmuşlar, Gökçeler ve Çakıroğlu Köyleri’nin toplantısının Durmuşlar köyünde yapılması kararlaştırıldı.

Akyazı Belediyesi Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya; ilgili köy muhtarları, DSİ. 3. Bölge Müdürlüğünde Görevli Şube Müdürü Aptullah Çömlekçi ve İl Müdürü Mustafa Yılmaz, Şube Müdürü Ali Ekber Kır, Makine Mühendisi Güngör Şimşek, Harita Mühendisi Aydemir Seisoğlu katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: