Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu:

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya'nın daha modern ve yaşanabilir bir şehir olması için atılacak her türlü adımı desteklemeye

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya'nın daha modern ve yaşanabilir bir şehir olması için atılacak her türlü adımı desteklemeye hazır olduklarını söyledi.

Sakarya Mobilyacılar Birliği (SAMOB) esnafıyla kahvaltıda bir araya gelen Toçoğlu, esnafla sürekli bir araya geldiklerini ve sorunlarını dinlediklerini ifade etti.

Toçoğlu, Sakarya'yı en iyi şekilde inşa etmek gayretinde olduklarını vurgulayarak, "Bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir taraftan altyapıdaki eksikliklerimizi giderirken bir taraftan da üst yapıda yatırımlar yapıyoruz. Sakarya'nın daha modern ve yaşanabilir bir şehir olması için atılacak her türlü adımı desteklemeye hazırız" dedi.

Reklam
Reklam

Esnafın taleplerine her zaman önem verdiklerini belirten Toçoğlu, Sakarya'nın farklı noktalarında çevre düzenlemeleri gerçekleştirdiklerini anımsattı.

SAMOB Başkanı Ramazan Çokal ise Sakarya'nın belediyenin yatırımlarıyla her geçen gün geliştiğini ve büyüdüğünü dile getirdi.

Muhabir: Çağrı Turgut

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: