Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu:

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, vatandaşların tespitiyle raylı sistem çalışmalarının adının AdaRay olarak belirlendiğini açıkladı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, vatandaşların tespitiyle raylı sistem çalışmalarının adının AdaRay olarak belirlendiğini açıkladı.

Toçoğlu, yaptığı açıklamada, belediyenin internet sitesinden yürütülen anket çalışması sonucu, raylı sistemin adının "Adaray" olarak belirlendiğini bildirdi.

Ankete katılarak raylı sistemin adını belirleyen Sakaryalılara teşekkür eden Toçoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Yaklaşık iki hafta önce, sosyal medya aracılığıyla, raylı sistemin adı ile ilgili vatandaşlarımızın tercihini almak üzere bir anket çalışması başlatmıştık. Vatandaşlarımız anketimize ilgi gösterdi. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Toplam 8 bin 220 oy kullanıldı. 330 alternatif isim önerilmiş. AdaRay, 1675 oy ile ilk sırada yer alıyor. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin raylı sistem çalışmalarının adı bundan sonra vatandaşlarımızın bizzat kendi tespiti ile AdaRay oldu.

Reklam
Reklam

İleride yapacağımız tüm raylı sistem çalışmalarımıza iyi bir altlık olacağını düşündüğümüz bu çalışmamız, şehrimiz için hayırlı olsun"

Muhabir: Enes Duran

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: