Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu:

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Büyükşehir Muğla'ya çok önemli kazanımlar getirecek. Şu an aldığınız hizmetin en az üç katını

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Büyükşehir Muğla'ya çok önemli kazanımlar getirecek. Şu an aldığınız hizmetin en az üç katını alacağınıza eminim" dedi.

Muğla İl Özel İdare Salonu'nda AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "Siyaset Akademisi" toplantısına katılan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, partililere Büyükşehir'in avantajlarını anlattı.

Muğla'nın Büyükşehir olasından memnuniyet duyduğunu belirten Toçoğlu,"Muğla güzel ülkemizin cennet köşelerinden bir yer. Ülke turizmine büyük katkılar sağlayan önemli bir değerimiz. Böylesine güzel ilimize de Büyükşehir belediyesi çok yakışacak. Büyükşehir Muğla'ya çok önemli kazanımlar getirecek. Şu an aldığınız hizmetin en az üç katını alacağınıza eminim" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Siyaseti genel ve yerel olmak üzere iki kısımda değerlendirmek gerektiğini vurgulayan Toçoğlu, şunları kaydetti:

"Yerel siyaset ile uğraşanlar çok önemli iki iş yapıyor. Halkın parasını ve imarını yönetiyoruz. Yerel siyasetçilerin bütün görevleri bu iki noktada toplanır. Nereye giderseniz gidin, hangi tarafa çevirirseniz çevirin bu noktalara çıkarsınız. Halkımızın parası ve imarı yönetilecek. Yerel yöneticiler halkımızın emanetçisidir. Vatandaşımızın geçici olarak verdiği yetkilerle vatandaşlar adına çalışmalar yapılıyor. Bir yerel yönetici mesai arkadaşından, yaptığı işlerden sorumludur. Düzgün işin kaybedeni olmaz."

Siyaset Akademisine AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden, İl Başkanı Nihat Öztürk, ilçe başkanları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

Muhabir: Durmuş Genç / Okan Özer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz