Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Toçoğlu:"Yaptığımız çalışmalarla şehir merkezine nefes aldırıyoruz"

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu, yaptıkları çalışmalarla şehir merkezine nefes aldırdıklarını bildirdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu, yaptıkları çalışmalarla şehir merkezine nefes aldırdıklarını bildirdi.

Toçoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Karaağaçdibi ve Atatürk Bulvarı'nda çevre düzenleme çalışmalarına başladıklarını aktardı.

Açıklamasında, 2012 yılında çok sayıda projeyi hayata geçirmeyi planladıklarını vurgulayan Toçoğlu, "Şehrimizi çağdaş kent vizyonuyla daha yaşanabilir hale getirmek için çalışmalar yapıyoruz. Şehri yenilerken bölge esnaflarımızın da bizlere destek vermesi memnuniyetimizi ve çalışma şevkimizi arttırıyor" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Toçoğlu, açıklamasında şunları kaydetti:

"İhsaniye Cami'nden Yenicami'ye kadar olan hat üzerinde, şehir estetiğini olumsuz yönde etkileyen kaldırımlar yenilenecek. Ayrıca orta refüjde aydınlatmalar, şehir mobilyaları yenilenip, çevre düzenlemesi yapılacak. Kısacası şehrimizin vitrini, göz bebeği olan bu yerlerde yapılan çalışmalar sonuçlandığında, çok daha yaşanabilir bir Sakarya'yı hemşehrilerimizle buluşturacağız. Yaptığımız çalışmalarla şehir merkezine nefes aldırıyoruz"

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: