Sakarya Büyükşehir’li sporcu Milli Takım Kadrosu’na katıldı

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcularından Yusuf Efe Şen, 4-6 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek Gençler Avrupa Tekvando Şampiyonası için Milli Takım kadrosuna katıldı.Avrupa Tekvando Birliği tarafından İspanya’nın Marine D’Or kentinde düzenlenecek şampiyonada Yusuf Efe Şen, Milli Takım için altın madalya mücadelesi verecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcularından Yusuf Efe Şen, 4-6 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek Gençler Avrupa Tekvando Şampiyonası için Milli Takım kadrosuna katıldı.
Avrupa Tekvando Birliği tarafından İspanya’nın Marine D’Or kentinde düzenlenecek şampiyonada Yusuf Efe Şen, Milli Takım için altın madalya mücadelesi verecek. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “İspanya’nın Marine D’Or kentinde 4-6 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek Gençler Avrupa Taekwon-do Şampiyonasında Milli Takım adına mücadele edecek olan sporcumuz Yusuf Efe Şen’e başarılar dileriz” denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz