"Sakarya Dünya Ticaret Köprüsü"

SAKARYA (AA) Sakarya Girişimci İş Adamları Derneği (SAGİAD) tarafından düzenlenen "Sakarya Dünya Ticaret Köprüsü" toplantısında, 12 Milyon 500 Dolarlık ticaret hacmi oluştuğu bildirildi.

SAKARYA desteğiyle, “inşaat, inşaat malzemeleri, mobilya ve ev tekstili Sektörleri”ne yönelik düzenlenen “Sakarya-Dünya Ticaret Köprüsü 2013” programı tamamlandı. SAGİAD'tan yapılan yazılı açıklamada, 2 gün süren Dünya Ticaret Köprüsü toplantısında Senegal, Uganda, Moğolistan, Kazakistan, Mali, Cape Verde, Güney Afrika Cumhuriyeti, Karadağ, Haiti, Peru ve Madagaskar gibi birçok ülkeden 150, Sakarya'dan da 350 İşadamının katılımıyla 10 farklı dilde çeviri yapılarak 50 tercüman eşliğinde muhatapları ile görüşen firmaların, 12 milyon dolarlık ticaret ve yatırım anlaşmalarına imza attığı belirtildi. Programda ayrıca, bin 950 ikili iş görüşme gerçekleştirdiği ve şehirdeki 54 fabrika ve üretim tesisinin ziyaret edildiği kaydedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: