Sakarya İl Genel Meclisi Başkanı Oktay Yıldırım Ak Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak'ı Ziyaret Etti.....

İl Genel Meclisi Başkanı Oktay Yıldırım AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak'ı ziyaret ederek,...

İl Genel Meclisi Başkanı Oktay Yıldırım AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak'ı ziyaret ederek, İl Özel İdaresinin ve İl Genel Meclisi'nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Ak, İl Özel İdaresi'nin ve İl Genel Meclisi'nin çalışmalarından son derece memnun olduklarını belirterek ziyaret için teşekkür etti.

İl Genel Meclisi Başkanı Oktay Yıldırım, İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Ali Kaba ile birlikte AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak'ı ziyaret etti. Parti lokalinde gerçekleşen ziyarette gündem İl Özel İdaresi ve İl Genel Meclisi'nin çalışmaları oldu.

Reklam
Reklam

Sohbet havasında geçen ziyarette İl Genel Meclisi Başkanı Oktay Yıldırım, İlçe Başkanı Mustafa Ak'a İl Özel İdaresi'nin Adapazarı ilçesindeki ve il genelindeki faaliyetlerinden bahsederek Başkan ve yönetim kurulu üyelerini bilgilendirdi.

İlçe Başkanı Mustafa Ak da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İl Özel idaresinin ve İl Genel Meclisi'nin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. İl Özel İdaresinin yaptığı başarılı çalışmalardan ve ziyaretlerinden dolayı Meclis Başkanımız Oktay Yıldırım'a teşekkür ediyorum" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: