Sakarya Işık Koleji’nde mezuniyet coşkusu

Özel Sakarya Işık Anadolu Lisesi ile Özel Sakarya Işık Fen Lisesi’nden mezun 104 öğrenci için...

Özel Sakarya Işık Anadolu Lisesi ile Özel Sakarya Işık Fen Lisesi’nden mezun 104 öğrenci için Safirhan Sosyal Tesisleri’nde mezuniyet töreni düzenlendi. Bu güne kadar 954 öğrenci mezun eden kolej Anadolu lisesinde 12.dönem, Fen lisesinde ise 6.dönem mezunlarını verdi.
Mezuniyet töreni, yemek ikramından sonra saygı duruşu ve İstiklâl Marşı okunarak başladı. Okulun müdürü Bülent Yavuz, yaptığı açılış konuşmasında “4 yıl önce bize emanet ettiğiniz çocuklarınızı törenle uğurlamaktan dolayı mutluyuz. Ancak ayrılık sürecinde zorlanacağız.” dedi.
Öğrencileri zamanın şartlarına göre en güzel şekilde eğitim ve öğretim verildiğini, bu yönüyle öğrencilerin LYS’de ve hayatlarında başarılı olacağını kaydeden Yavuz, 4 yıl boyunca öğrencilere emek veren öğretmen ve idarecilere teşekkür etti ve başarıda ailelerinin de ciddi katkısının olduğunu vurguladı.
Mezun olan öğrencilerin Işık Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği (IŞIKDER) çatısı altında bu birlikteliğinin devam edeceğine inandığını ifade eden Yavuz, LYS’de tüm öğrencilere başarılar diledi.
Fen liseleri velileri adına Mustafa Akçay, Anadolu liseleri adına Mahir Keskin de törende birer konuşma yaparak okulun yönetici ve eğitim kadrosuna teşekkür etti. IŞIKDER Genel Sekreteri Dr. Ümit Akan da dernek olarak bundan sonraki zamanlarda birlikte olma çağrısı yaptı.
Mezun öğrenciler dört yıllık eğitim boyunca fotoğraflardan oluşan hatıralarla anı tazeledi.
Okulun mezunlarından İlkan Kurşunlu, öğrencilere müzik ziyafeti verdi. Daha sonra öğrenciler, sahneye çağrılarak tek tek plaket verildi. Okul birincileri mezuniyet kütüğüne isimlerini çaktı. Tüm öğrencilerin hatıra fotoğrafı çektirdikleri program, havai fişek gösterisi ve keplerin havaya atılmasıyla son buldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz