Sakarya Müftülüğü'nden Personel Eğitim Semineri

Sakarya Müftülüğü, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Hizmet Takip Projesi ve İnsan Kaynakları Yönetim Sistemi Programı konusunda...

Sakarya Müftülüğü, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Hizmet Takip Projesi ve İnsan Kaynakları Yönetim Sistemi Programı konusunda ilçe müftülüklerinde görevli personeli bilgilendirdi.

Sakarya Müftülüğü tarafından Sakarya Müftülüğü Konferans Salonu’nda 16 İlçe Müftülüğü Şef ve Veri Hazırlama Kontrol İşletmenleri'ne yönelik, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın, “Hizmet Takip Projesi” ve İnsan Kaynakları Yönetim Sistemi Programı konusunda bir günlük eğitim semineri düzenlendi.

Sakarya Müftüsü İlyas Serenli ile İl Müftü Yardımcıları Fehmi Malakçı ve N. Kemal Öğütçen’in de katıldığı eğitim seminerinde, daha önce Diyanet İşleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından Kastamonu’da gerçekleştirilen eğitim seminerine katılan Sakarya Müftülüğü Personel Kısım Şefi Ahmet Hamdi Kumaş ile Veri Hazırlama Kontrol İşletmenleri Yakup Yüce ve Metin Soysal; ilçe müftülüklerinde görevli şef ve veri hazırlama kontrol işletmenlerini, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın, “Hizmet Takip Projesi” ve Diyanet İşleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Yönetim Sistemi Programı konusunda bilgilendirdiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: