Sakarya Muhtarlar Derneği 2. Olağan Genel Kurulu

Sakarya Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem, sorunların çözümü için ortak noktada buluşup hareket etmek gerektiğini söyledi.

Sakarya Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem, sorunların çözümü için ortak noktada buluşup hareket etmek gerektiğini söyledi.

Adapazarı Orhangazi Kültür Merkezi'nde düzenlenen Sakarya Muhtarlar Derneği 2. Olağan Genel Kurulu'nda konuşan Erdem, faaliyet raporlarını sundu.

Kiraladıkları yeni dernek binasında hizmet etmeye başladıklarını vurgulayan Erdem, Muhtarlar Derneği internet adresi kurduklarını ve mesaj sistemini geliştirdiklerini ifade etti.

Erdem, emekli olan muhtarlara plaket, yeni seçilen muhtarlara da muhtar kimlik kartı verdiklerini belirterek, "Tüm muhtarlara ve sendikalara ücretsiz olarak Sakarya'nın tanıtımının yer aldığı kitapçık hazırladık. Cumhurbaşkanı ve Sakaryalı olan Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri Mustafa İsen'i ziyaret ettik. Sakarya Büyükşehir Başkanı ve muhtarlar ile bir araya gelip muhtarların sorunlarını dile getirdik" dedi.

Reklam
Reklam

Adapazarı, Erenler, Arifiye ve Serdivan belediyelerine hizmet binası kazandırdıklarını belirten Erdem, renkli kapak kampanyasına destek verdiklerini kaydetti.

Erdem, teröre destek kampanyasına destek verdiklerine değinerek, "Davet edildiğimiz her toplantıda Sakarya'nın tanıtımına katkıda bulunup, Sakarya'nın sorunlarını ve çözüm önerilerini iktidar muhalefet olmaksızın ilettik. SATSO'nun 'İşsizsen SATSO'ya Gel' kampanyasına destek sağladık. Somali, Sakaryaspor ve Darüşşafaka gibi kuruluşlara bütçemiz dahilinde yardımda bulunduk" diye konuştu.

-"Sapanca Gölü'nden su alınmamalı"

Sakarya Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem, gelecek yıllarda daha faydalı çalışmalar yapılması gerektiğine dikkati çekerek, Sapanca Gölü'nden sanayi kuruluşlarının su almaması gerektiğini ifade etti.

Erdem, kalıcı dernek için çalışmalar yapılması gerektiğini vurgulayarak, "Sorunların çözülmesi için ortak noktada buluşup, hareket etmemiz gerekiyor. Tarım ve Hayvancılık çalışmalarının ilimiz genelinde geliştirilmesinin sağlanması gerekiyor" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Salih Eren

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: