Sakarya Park Projesi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan, kente büyük prestij kazandıracak Sakarya Park 1. etap çalışmasında kullanılmak üzere 15

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan, kente büyük prestij kazandıracak Sakarya Park 1. etap çalışmasında kullanılmak üzere 15 milyon lira kredi almak için belediye meclisinden yetki talep edeceklerini bildirdi.

Turan, yaptığı yazılı açıklamada, proje kapsamında 120 dönüm alan üzerinde inşa edilecek 1. etabın çalışmalarına başladıklarını kaydetti.

Turan, şunları ifade etti:

"Bu kapsamda Rekreasyon Projesi'nde kullanılmak üzere İller Bankası'ndan 15 milyon lira kredi alınması ve bu krediye ait işlemlerin yürütülmesi için Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve encümene yetki verilmesini içeren 39. madde Meclis'te görüşülecek. İlk etabı 120 dönümden oluşan Sakarya Park Projesi'nde spor alanları, restoranlar, su sporları tesisleri, yürüyüş yolları, piknik ile gezi alanları yer alacak."

Reklam
Reklam

Muhabir: Uğur Subaşı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: