Sakarya Şehit Ve Gazi İşlemleri Şube Müdürlüğü Şehit Ailelerini Yalnız Bırakmıyor

1 Ağustos 1993 tarihinde Hakkari Çukurca köprülü karakoluna bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan hain...

1 Ağustos 1993 tarihinde Hakkari Çukurca köprülü karakoluna bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan hain saldırıda şehit olan Jandarma Onbaşı Muzaffer Çetin’in baba ocağı Sakarya Şehit ve Gazi İşlemleri Şube Müdürü Taylan Şanlı tarafından ziyaret edildi.

Başta Şehit Jandarma Onbaşı Muzaffer Çetin’in annesi Nuriye Çetin olmak üzere aile yakınları ile yapılan görüşme neticesinde Sakarya Şehit ve Gazi İşlemleri Şube Müdürlüğünün kuruluş amacı anlatıldı.

Şehidin annesi Nuriye Çetin, göreve başladığı günden itibaren şehit yakınlarına göstermiş olduğu yakın ilgi ve alaka nedeniyle Sakarya Valisi Mustafa Büyük’e teşekkürlerini iletirken, kendilerini yalnız bırakmayan Şehit ve Gazi İşlemleri Müdürlüğü’ne de şükranlarını sundu.

Reklam
Reklam

Sakarya Şehit ve Gazi İşlemleri Şube Müdürü Taylan Şanlı ise, şehit ailelerinin kendi aileleri olduğunu belirterek, her türlü yardım ve desteği bundan sonrada vermeye devam edeceklerini belirterek, şehidin annesi Nuriye Çetin’e tüm askerleri şehit olan 57. alayın bir tablosunu hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: