Sakarya Şehit Ve Gazi İşlemleri Şube Müdürü Göreve Başladı

Sakarya Valiliği bünyesinde 18 Mart itibari ile kurulan Şehit ve Gazi İşlemleri Şube Müdürlüğü görevine...

Sakarya Valiliği bünyesinde 18 Mart itibari ile kurulan Şehit ve Gazi İşlemleri Şube Müdürlüğü görevine başladı.

Resmi Gazete de yayımlanan "Valilik ve Kaymakamlık Birimleri Teşkilat, Görev ve Çalışma Yönetmeliği" gereğince Sakarya Valiliği ve 81 ilde Valilik bünyesinde oluşturulan ve "Şehit ve Gazi İşlemleri Şube Müdürlüğü" faaliyetlerine başladı. Sakarya Şehit ve Gazi İşlemleri Şube Müdürlüğü görevine atanan Taylan Şanlı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunan terorsehitleri.com internet sitesi yöneticileri de, Şanlı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Reklam
Reklam

Site yöneticisi Erdoğan Erdoğan'ın ziyaret ettiği Şanlı, "Valimiz Mustafa Büyük şehit ailelerimize ve gazilerimize büyük önem vermektedir. Onlarla ilgili her konuda en hassas şekilde duyarlılık göstermektedir. Bugün burada bulunmanız ve ziyaretinizi gerçekleştirmeniz, şahsımı çok mutlu etmiştir. Ailelerimiz ve Gazilerimiz gibi güzide insanların değerini çok iyi bildiğimizi ve onlar için katkı adına ne yapabilirsek yerine getireceğimizden emin olmanızı isterim" diye konuştu.

Şanlı'ya yeni görevinde başarılar dileyen Erdoğan ise, ya "Sakarya'daki şehit ve gazilerle alakalı yapılan çalışmaları hakkında kendilerini bilgilendirdik ve bilgi paylaşımında bulunduk. İnşallah yeni kurulan şube Müdürlüğü şehit ailelerinin, gazilerimizin ve ailelerinin problemlerinin çözümünde önemli etken olur" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: