Sakarya Shopping Fest’te Geri Sayım Başladı

Sakarya’nın Adapazarı ilçesi Çark Caddesinde düzenlenecek olan Sakarya Shopping Fest’te geri sayım başlarken, firmalar organizasyon...

Sakarya’nın Adapazarı ilçesi Çark Caddesinde düzenlenecek olan Sakarya Shopping Fest’te geri sayım başlarken, firmalar organizasyon öncesi son hazırlıklarını tamamlıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (SESOB) ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) işbirliğiyle başlatılan “Esnafım Güçlüyüm” projesi kapsamında organize edilen ve 198 Bin TL’lik yatırım yapılan Sakarya Alışveriş Festivali 28 Eylül - 7 Ekim tarihleri arasında Çark Caddesinde gerçekleştirilecek.

Reklam
Reklam

Sakarya’nın en işlek bölgesi olma özelliğini taşıyan Çark Caddesine marka değeri katmak amacıyla gerçekleştirilecek olan proje kapsamında, bölgede faaliyet yürüten işletmecilere eğitimler verildi.

Ayrıca yeme içme tesisleri içinde hijyen eğitimleri gerçekleştirildi. Sakarya’nın alışveriş kültüründe yeni bir dönüm noktası olmayı hedefleyen festival kapsamında Çark Caddesinde her gece bir konser düzenlenecek.

Gün boyu animasyon gösterilerinin sergileneceği Çark Caddesi yine her gün bir moda defilesine de ev sahipliği yapacak. Festival kapsamında Çark Caddesi her gün 10’dan fazla etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Firmalar festival boyunca özel indirimlerle Sakarya halkının hizmetinde olacak. Bir çok mağaza şimdiden indirim hazırlıklarını tamamlarken; vatandaşlar festival boyunca cazip indirim imkanları ile alışveriş yapabilecek.

Festival’de ayrıca sokak dansları, sokak müzikleri, maskot bandosu, kukla show, indirimler, DJ performanslar da yer alacak. 29 Eylül’de Gökçe Konseri ile açılışını yapacak olan festival, 7 Ekim’de Karmate konseri ile son bulacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: