Sakarya Şiirini En Güzel Okuma Yarışması

Odunpazarı Belediyesi ve Çifteler Belediyesi tarafından ortaklaşa olarak liselerarası “Sakarya Şiirini En Güzel Okuma Yarışması”...

Odunpazarı Belediyesi ve Çifteler Belediyesi tarafından ortaklaşa olarak liselerarası “Sakarya Şiirini En Güzel Okuma Yarışması” gerçekleştirildi.

Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen yarışmanın jüri üyeliklerini Odunpazarı Belediyesi Meclis Üyesi Orhan Durmuş, Eskişehir Anadolu Lisesi (EAL) Müdürü Özcan Türkmen, Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğretmeni Mehmet Ali Aydın, Odunpazarı Belediyesi Gösteri ve Sahne Sanatları Merkezi öğretmenlerinden Elçin Elmalıoğlu Karaahmet ve Seher Atmaca yaptı. Yarışmada öğrenciler, okudukları ‘Sakarya’ şiiriyle gönülleri fethettiler.

Reklam
Reklam

Eskişehir merkez ve ilçelerinde okuyan 30 öğrencinin katıldığı yarışmaya, Çifteler Belediye Başkanı Metin Özen, Odunpazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gülay Özdamar Güneş, öğretmenler, veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yarışmanın ödül töreninin ise Çifteler Belediyesi’nin ev sahipliğinde Sakarbaşı’nda gerçekleştirileceği öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz