Sakarya Tkk’da Yeni Şube Açıldı

Tarım Kredi Kooperatifleri Sakarya Bölge Birliğine bağlı 942 sayılı Uzuncaorman Tarım Kredi Kooperatifi bünyesi hizmet...

Tarım Kredi Kooperatifleri Sakarya Bölge Birliğine bağlı 942 sayılı Uzuncaorman Tarım Kredi Kooperatifi bünyesi hizmet veren Hendek Puna/Ortaköy’de yeni hizmet bürosu açıldı.

Açılışa Sakarya Bölge Birliği Müdürü Mehmet Kalkan, Bölge Müdür Yardımcıları Necati Sirel ve Cemalettin Uğurlu ile civardaki Kooperatif Müdürleri katıldı.

Açılışta konuşan Kalkan, “Uzuncaorman Tarım Kredi Kooperatifimizin bu bölgesindeki çiftçilerimizin ihtiyaçlarını yerinde ve zamanında karşılamak üzere akaryakıt satışının da yapılabileceği hizmet bürosunun açılışını yapıyoruz. Bu bölgede ki çiftçilerimizi Tarım Kredi Kooperatiflerinin imkanlarından yararlanmak üzere buraya davet ediyorum, hizmet bürosunun Kooperatifimize ve yöre çiftçisine hayırlı olmasını diliyorum” diyerek hizmet bürosunun açılışını yaptı.

Reklam
Reklam

Puna-Ortaköy’lü çiftçiler de hizmetin yakınlarına gelmesinden oldukça memnun olduklarını belirterek emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: