Sakarya Valisi Büyük, Kafe Açtı

Serdivan ilçesi İstiklal Mahallesi Bağlar Caddesinde bir süre önce faaliyete geçen Serdivan'ın en gözde mekanlarından...

Serdivan ilçesi İstiklal Mahallesi Bağlar Caddesinde bir süre önce faaliyete geçen Serdivan'ın en gözde mekanlarından KAFETALİ'S'in resmi açılışı Sakarya Valisi Mustafa Büyük tarafından kurdele kesilerek gerçekleştirildi. Tören sonrası açıklama yapan Vali Büyük yeni çıkan alkol yasası sonrası Sakarya’da da denetimlere başlayacaklarını belirtti.

Talat Demirel ve Ali Deribaş ortaklığında kurulan KAFETALİ'S’in açılışına AK Parti, Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, SASKİ Başkanı Rüstem Keleş, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fevzi Kılıç, Adapazarı Belediye Başkan Vekili Erol Aydın ve çok sayıda davetli katıldı.

Reklam
Reklam

Talat Demirel ile Ali Deribaş’ın sahibi olduğu KAFETALİ'S’in açılış duasını ise Mehmet Zahit Koktu Camisi İmamı Sami Önler yaptı.

Açılış kurdelesini kesen Vali Mustafa Büyük işyeri sahiplerine hayırlı olsun dileklerinde bulanarak KAFETALİ’S’in içini gezdi.

Kafe bahçesine çıkan Vali Mustafa Büyük ve beraberindekiler cafe bahçesinde dinlendiler. Vali Büyük ise cafelerin iyi niyetlerle açıldığında gençlere iyi bir görünüm verdiğini ama kötü amaçlarla açıldığında gençleri kötü yollara sevk ettiğini söylerken yeni uygulanacak olan alkol yasağı ile ilgilide şehirde uygulama başlatacaklarını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz