Sakarya Yurtkur, Liderlik Okulu Seminerlerine Devam Ediyor

Sakarya YURTKUR Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Liderlik Okulu" seminerleri devam ediyor.

Sakarya YURTKUR Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Liderlik Okulu" seminerleri devam ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlanmasının ardından çalışmalarında eğitim konusunu da ekleyen ve düzenlediği programlarla yurtlarında barınan öğrencilerin gelişimlerine katkı sunmayı amaçlayan YURTKUR, liderlik okulu seminerlerine devam ediyor.

YURTKUR Sakarya Yurt Müdürü Sevda Ulutaş, "Kurum Yurtlarında barınan öğrencilerin, motivasyonu yüksek, zamanı iyi yöneten, özgüveni artmış, başarıya odaklanmış, değişime ve çağa ayak uyduran, sosyal iletişimi güçlü bireyler olarak gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlediğimiz programlarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda 14 Nisan saat 16.00'da Yurt Müdürlüğümüz Konferans salonunda akademik personelin sunumuyla "Liderlik Okulu" adı altında "Zaman Yönetimi" konulu kişisel gelişim semineri düzenlenecektir" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: