Sakarya'da 10 Dakikada Metrekareye 8 Kilogram Yağış Düştü

Sakarya'da 10 dakika etkili olan sağanak yağış, metrekareye 8 kilogram yağış bıraktı. Sağanak yağışla birlikte...

Sakarya'da 10 dakika etkili olan sağanak yağış, metrekareye 8 kilogram yağış bıraktı. Sağanak yağışla birlikte etkili olan fırtına nedeniyle ağaçların dalları kırıldı.

Kentte aniden bastıran sağanak yağış ve fırtına hayatı olumsuz yönde etkiledi. Sağanak yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, kapalı alanlara girerek yağmurun dinmesini bekledi. Atatürk Stadı yanındaki bir ağacın dalı fırtına nedeniyle kırılarak yoldan geçen bir otomobilin üzerine düştü. Araçta ufak çapta maddi hasar oluştu. Belediye ekipleri ağaç dallarını yoldan kaldırdı.

Reklam
Reklam

Sakarya Meteoroloji İl Müdürü Mustafa Yıldırım, 10 dakika etkili olan yağışın metrekareye 8 kilogram yağış bıraktığını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: