Sakarya’da 30 Araç Trafikten Men Edildi

Sakarya Emniyet Müdürlüğü 12-16 Aralık tarihleri arasında Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Bölge Trafik Denetleme...

Sakarya Emniyet Müdürlüğü 12-16 Aralık tarihleri arasında Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nün sorumluluk sahalarında yapılan denetim sonuçlarını açıkladı. 5 günlük denetimler sonucunda Sakarya’da 30 araç trafikten men edilirken, 12 sürücü de mahkemeye sevk edildi.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 5 günlük denetimlerde bin 697 aracın denetlendiği bildirildi. Denetlemelerde sürücülere 219 bin 13 TL ceza uygulandığı kaydedilen açıklamada, 9 sürücünün alkollü olarak, 16 sürücünün de sürücü belgesi olmadan araç kullanırken yakalandığı bildirildi.

Reklam
Reklam

Yapılan denetimlerde 30 aracın trafikten men edildiği bildirilirken, 12 sürücünün de mahkemeye sevk edildiği açıklandı.

Aynı dönem zarfında Emniyet Müdürlüğü’nün sorumluluk sahasında ise 9’u yaralamalı olmak üzere toplam 18 trafik kazasının meydana geldiği belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: