Sakarya'da 4 Bin 488 Öğrenciye Yangın Ve Afet Eğitimi Verildi

Sakarya'da 13 okulda 4 bin 488 öğrenciye yangın ve afet eğitimi verildi. Sakarya Büyükşehir Belediyesi...

Sakarya'da 13 okulda 4 bin 488 öğrenciye yangın ve afet eğitimi verildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, Sivil Savunma Haftası kapsamında öğrencilere yangın ve afet eğitimi verdi. İtfaiye Daire Başkanı Yusuf Çelebi, öğrencilere olası yangın ve doğal afet durumlarında nasıl hareket etmeleri gerektiğini göstermek istediklerini söyledi.

Eğitim verdikleri öğrencilerle tatbikatlar gerçekleştirdiklerini kaydeden Çelebi, "Sivil Savunma Haftası süresince 13 okulda yangın ve doğal afet sunumu ile birlikte tatbikatlar gerçekleştirdik. Toplamda 4 bin 488 öğrencimize ulaştık. Amacımız öğrencilerimizin olası yangın ve doğal afet durumlarında nasıl hareket etmeleri gerektiğini göstermek. Yerinde müdahalelerin hayat kurtardığını biliyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: