Sakarya'da dolu ve sağanak yağış

Sakarya'da kuvvetli sağanak yağış ve dolu nedeniyle caddeler göle döndü. Bazı ev ve iş yerlerinin zemin katlarını su bastı.

Sakarya'da kuvvetli sağanak yağış ve dolu nedeniyle caddeler göle döndü. Bazı ev ve iş yerlerinin zemin katlarını su bastı.

İlde aralıklarla etkili olan yağış, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Kuvvetli sağanak yağış bazı bölgelerde doluya dönüştü. Caddeler adeta göle döndü. Adnan Menderes Caddesi'nin SSK Kavşağı ile Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi arasında ki kesimde de büyük su birikintisi oluştu. Pek çok araç yollarda kaldı. Sürücüler zor anlar yaşadı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) ekipleri tıkanan yağmur kanallarını açarak caddelerde ki suları tahliye etmeye çalıştı. Kuvvetli yağış, zemin ve bodrum katlarda bulunan bazı ev ve iş yerlerinde su baskınına yol açtı. Hafta sonunu fırsat bilip piknik alanlarına giden vatandaşlarda yağmura hazırlıksız yakalandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: