Sakarya'da Elektrik Kesintisi

Sakarya'nın Erenler, Arifiye, Serdivan ve Akyazı ilçelerinde montaj çalışmaları nedeniyle 1 Temmuz'da enerji kesintisi uygulanacak.

Sakarya'nın Erenler, Arifiye, Serdivan ve Akyazı ilçelerinde montaj çalışmaları nedeniyle 1 Temmuz'da enerji kesintisi uygulanacak.

Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ'den (SEDAŞ) yapılan yazılı açıklamaya göre, 1 Temmuz Pazar günü 08.00 ve 10.00 saatleri arasında Erenler, Uluyol Caddesi, 252. Sokak, 08.00 ve 17.00 saatleri arasında Çaybaşı Yeniköy, Türk Çaybaşı, Kamışlı, Emirler, Yazılı, Ekinli, Değirmendere, Hacıköy, Şükriye ve Kemaliye mahalleleri, 08.00 ve 13.00 saatleri arasında, Horozlar Kadıköy ve Sarıcalar mahalleleri, 13.00 ve 17.30 saatleri arasında da Bekirpaşa Pekşenler Sapağı enerji alamayacak.

Reklam
Reklam

Aynı gün, 08.30 ve 12.00 saatleri arasında Arifiye, Yukarı Kirazca, Aşağı Kirazca, Ahmediye ve Adliye köyleri, 12.30 ve 15.00 saatleri arasında Serdivan, Yukarı Dereköy, Aşağı Dereköy mahallelerine de elektrik verilemeyecek.

Ayrıca, 07.00 ve 10.00 saatleri arasında Akyazı, Taşburun Köyü, Dokurcun Beldesi, Reşadiye, Şerefiye, Ballıkaya, Boztepe, Hanyatak, Kayabaşı, Taşyatak, Samanpazarı, Civcigüneyi, Yörükyeri, Haydarlar, İlmiye, Dutlar, Madenler, Dedeler, Gökçeler, Güvençler, Beyceler, Kuloğlu, Pınarbaşı, Yongalık köyleri ve Kuzuluk Beldesi de enerji alamayacak.

Muhabir: Mehmet Özcan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: