Sakarya'da Elektrik Kesintisi

Akyazı, Adapazarı, Serdivan, Pamukova ve Kaynarca ilçelerinde 30 Kasım ve 1 Aralık'ta montaj çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacak.

Akyazı, Adapazarı, Serdivan, Pamukova ve Kaynarca ilçelerinde 30 Kasım ve 1 Aralık'ta montaj çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacak.

Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ'den (SEDAŞ) yapılan yazılı açıklamaya göre, 30 Kasım cuma günü 08.00-17.00 saatleri arası Akyazı Boztepe köyü Yassımezar Mahallesi, Hasanbey köyü, 08.00-16.00 saatleri arasında Akyazı Hasan Cavit Mahallesi elektrik alamayacak.

1 Aralık Cumartesi günü ise 06.00-10.00 saatleri arasında Adapazarı Hızırtepe Mahallesi Kışla Caddesi, Yurt Caddesi, Kız Öğrenci Yurdu civarı, 08.00-17.00 saatleri arasında Serdivan Alandüzü Mahallesi, 10.00-13.00 saatleri arasında Pamukova Karapınar, Paşalar, Oruçlu, Üçevler, Hayrettin, İsabalı, Şeyhvarmaz, Eğriçay, Mekece, Bakacak, Kadıköy, Ağaççılar, Akçakaya, Eskiyayla, Kemaliye, Çilekli, Hüseyinli ve Mesruriye köylerine elektrik verilemeyecek.

Reklam
Reklam

Ayrıca 09.00-14.00 saatleri arası Pamukova Yenice Mahallesi Cihadiye, Özbek, Fevziye, Çardak köyleri, 08.30-14.00 saatleri arası Kaynarca Dudu, Topçu, Karaçalı, Arifağa, Ortaköy, Birlik, Başoğlu, Kertil, Uğurlu köyleri ve merkez belediye konutlarında elektrik kesintisi uygulanacak.

Muhabir: Salih Eren

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: