Sakarya'da Gasp Iddiası

 Akyazı ilçesinde yaşlı kadını ellerini ve ayaklarını bağlayarak etkisiz hale getiren şüpheliler, ziynet eşyalarını alarak kaçtı.

Akyazı ilçesinde yaşlı kadını ellerini ve ayaklarını bağlayarak etkisiz hale getiren şüpheliler, ziynet eşyalarını alarak kaçtı. Bankalar Caddesi'nde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, yalnız yaşayan 84 yaşındaki Hediye Çetin'in evinin kapı zilini çaldı. "Torununun telefon numarasını istiyoruz" diyerek, kapının açılmasını sağlayan şüpheliler, yaşlı kadının ellerini ve ayaklarını bağlayarak etkisiz hale getirdi. Şüpheliler, evdeki ziynet eşyalarını çalarak kaçtı. Kendi imkanlarıyla el ve ayaklarını çözen Çetin, durumu polise bildirdi. Polis, hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: