Sakarya´da Gazetecilere Saldırı

Kaynarca ilçesinde, Kaynarcaspor ile Arifiye Kalaycıspor maçı sırasında muhabirler, 7 polis ile 3 hakemin darp...

Kaynarca ilçesinde, Kaynarcaspor ile Arifiye Kalaycıspor maçı sırasında muhabirler, 7 polis ile 3 hakemin darp edildiği olaya karıştıkları iddiasıyla tutuklanan iki şüpheli, tahliye edildi.

Sakarya 1’inci Amatör Küme´de 31 Mart´ta yapılan Kaynarcaspor-Kalaycıspor maçında çıkan arbedede, muhabir Çağrı Turgut ve TRT Sakarya temsilcisi İlhan Çakır ile 7 polis ve 3 hakemi darp ettikleri iddiasıyla bir hafta önce tutuklanan Kaynarcasporlu futbolcu Samet G. ile taraftarlardan Emre Y, Sakarya 1. Ağır Ceza Mahkemesine yapılan itirazın ardından tahliye edildi.

Reklam
Reklam

Kaynarca Stadı´nda yapılan maçta gazeteciler, hakemler ve polisler darbedilmiş, gözaltına alınan 12 şüpheliden ikisi tutuklanmıştı.

Olağanüstü toplanan Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Disiplin Kurulu, Kaynarcaspor’u 2. Amatör Küme´ye düşürerek sahasını iki yıl kapatmış, futbolculardan Erkan Sevil´e 4, Cüneyt Uzun´a 3 maç, Emrah Gebeş´e 1 yıl ve Gökhan Sevinç´e 1,5 yıl hak mahrumiyeti cezası vermişti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: