Sakarya'da Gece Kulubü Yangını

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde bir gece kulübünde yangın çıktı. İçeride kimsenin olmadığı gece kulübünde ki yangın...

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde bir gece kulübünde yangın çıktı. İçeride kimsenin olmadığı gece kulübünde ki yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

Adapazarı ilçesi Adnan Menderes Caddesi Alt Geçit girişinde bulunan bir gece kulübünde, sabaha karşı yangın çıktı. Gece kulübünün üst katında oturan vatandaşların fark ederek haber verdikleri yangına, Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri kısa sürede müdahale etti.

Yangının çıktığı yerin doğalgaz vanasına yakın olmasından dolayı AGDAŞ ekipleri de binaya verilen doğalgazı keserken, polis herhangi bir olumsuzluğa karşı yolu trafiğe kapattı. SEDAŞ ekiplerinin de geldiği olayda binanın elektriği kesildi.

Reklam
Reklam

Kısa sürede kontrol altına alınan yangının ardından yapılan kontrollerde içeride kimsenin olmadığı anlaşıldı.

Mekan sahibinin uzun süre bulunamadığı gece kulübünde yangının ardından büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Polis yangın ile ilgili inceleme başlattı.

Yangının gece kulübünün kapı bölümünden başlamasından dolayı polis kundaklama şüphesinin de üzerinde dururken, mekanın güvenlik kamerasının olay esnasında ters istikamete çevrildiği fark edildi. Polis ekipleri çevrede bulunan diğer güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: