Sakarya'da Genç Kızın Karting Sırasında Ölümü

Sakarya'da, karting aracıyla yarıştığı sırada hayatını kaybeden genç kızın cenazesi, yarın Kütahya'nın Gediz ilçesinde toprağa verilecek. Genç kızın, gelecek ay

Sakarya'da, karting aracıyla yarıştığı sırada hayatını kaybeden genç kızın cenazesi, yarın Kütahya'nın Gediz ilçesinde toprağa verilecek. Genç kızın, gelecek ay nişanlanmayı, yaz mevsiminde de evlenmeyi planladığı öğrenildi.

Olayda yaşamını yitiren Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü öğrencisi Tuğba Erdoğan'ın kardeşleri Büşra (14) ile Murat Erdoğan (12), Gediz'deki evlerinde yakınlarının taziyelerini kabul etti.

Büşra ile Murat Erdoğan'ın büyük üzüntü yaşadığı ve yakınları tarafından teselli edilmeye çalışıldığı gözlendi.

Reklam
Reklam

Genç kızın yakınlarının verdiği bilgiye göre, Tuğba Erdoğan, yarıyıl tatili dolayısıyla 20 Ocak'ta Gediz'e geldi ve aynı bölümden mezun olup Sakarya'da bir özel şirkette çevre mühendisi olarak çalışan Muhammet Enes Özkan ile evlenmeyi kararlaştırdığını, babası Gediz İmam Hatip Lisesi'nden emekli elektrik teknisyeni Süleyman Erdoğan ile annesi ev kadını Zehra Erdoğan'a bildirdi.

Ailesinin, bu birlikteliğe onay vermesinin ardından Özkan, ailesiyle Gediz'e gelerek Tuğba Erdoğan'ı onlardan istedi. Aileler, nişan töreninin Sakarya'da gelecek ay, düğünün de yaz mevsiminde gerçekleştirilmesini kararlaştırdı.

Cenazenin, yarın öğle vakti Gediz'deki Ulu Cami'de kılınacak cenaze namazı sonrası İlçe Mezarlığı'nda toprağa verileceği ifade edildi.

Muhabir: Mehmet Altıntaş / Sedat Gök

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: