Sakarya’da Göletleri Balıklandırma Çalışmaları

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan 2012 yılı balıklandırma programı çerçevesinde, Sakarya’nın Adapazarı...

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan 2012 yılı balıklandırma programı çerçevesinde, Sakarya’nın Adapazarı İlçesinde bulunan Işıklar Köyü Göletine balık yavrusu bırakıldı.

Depolama Hacmi 27 bin metreküp, maksimum su derinliği 11.80 metre olan ve Özel İdare tarafından yaptırılan Işıklar Göleti’ne Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından 3 bin adet sazan balığı yavrusu bırakıldı.

Adapazarı'nda Işıklar Köyü Göletine Akdeniz Su Ürünleri Araştırma Üretim ve Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü-Kepez Ünitesinden tedarik edilen 3 bin adet sazan balığı yavrusu atıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: