Sakarya'da Kaçak Sigara Operasyonu

Sakarya'da emniyet ekiplerince yapılan 2 ayrı operasyonda 500 bin bandrolsüz gümrük kaçağı makaron ile 15 bin 460 paket kaçak sigara

Sakarya'da emniyet ekiplerince yapılan 2 ayrı operasyonda 500 bin bandrolsüz gümrük kaçağı makaron ile 15 bin 460 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Sakarya Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, bir istihbaratı değerlendiren polis ekipleri, R.N. (46) adına gelen kargo kolilerinden muhtelif markalarda toplam 500 bin adet bandrolsüz gümrük kaçağı makaron ele geçirdi.

Diğer bir operasyonda ise bir istihbaratı değerlendiren polis ekipleri A.G'nin (43) doğu illerinden temin ettiği muhtelif markalarda gümrük kaçağı sigarayı kendi kullandığı tırın dorsesinin taban kısmında oluşturulan özel bölmede gizlenmiş halde buldu.

Reklam
Reklam

Polis, zuladan 15 bin 460 paket bandrolsüz gümrük kaçağı sigara ile 500 bin bandrolsüz gümrük kaçağı makarona el koydu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: