Sakarya’da Kardeşlik Sofrası Kuruldu

Sakarya Dayanışma ve Kardeşlik Topluluğu (SADAKAT) 81 ilden gelerek Sakarya’da yaşayanları kardeşlik sofrasında buluşturdu. Program,...

Sakarya Dayanışma ve Kardeşlik Topluluğu (SADAKAT) 81 ilden gelerek Sakarya’da yaşayanları kardeşlik sofrasında buluşturdu.

Program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından topluluk adına bir konuşma yapan Menderes Taşkıran, ülkede akan kanın durmasına yönelik sergilenen barış çağrılarına sembolik de olsa katkıda bulunmak için kardeşlik sofrasında buluştuklarını söyledi. Taşkıran, “Soframızın; neşeyi, şükrü, kardeşliği, huzuru, dayanışmayı, bir olmayı, iri olmayı, diri olmayı, sofraya oturanlara bir meziyet olarak bereketi ile birlikte sunduğu düşünülürse, kardeşliğe sadakat çağrısının, coşkun bir çağlayana dönüş müjdesi olduğu çok net anlaşılacaktır. Böylelikle yıllardır içinden çıkılmayan sorunlarımızın , sade, basit adımlarla oluşan bereket ummanında çözüldüğüne şahit olacağız.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kardeşliğe, sadakat çağrısına katkı sunarak sofraya oturanlara teşekkür eden Taşkıran “ Barış iradesini güçlendirmek için, adım atan, fikir üreten, söz söyleyen, hayal kuran, rüya gören, dua eden, inisiyatif alan tüm gönüllere selam olsun diyoruz.” şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından lokma paylaşımı yapıldı. SADAKAT görevlileri tepsideki ekmekleri bölerek masalara dağıttı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: