Sakarya'da Katil Zanlısı Polise Teslim Oldu

Sakarya'nın Erenler ilçesinde sanayi sitesindeki bir oto tamirhanesinde tartıştığı kişiyi tabancayla vurarak öldürdüğü öne sürülen...

Sakarya'nın Erenler ilçesinde sanayi sitesindeki bir oto tamirhanesinde tartıştığı kişiyi tabancayla vurarak öldürdüğü öne sürülen katil zanlısı teslim oldu.

Atatürk Sanayi Sitesi'nde bir oto tamirhanesinde, dün akşam saatlerinde tartıştığı Mahmut S'yi tabancayla vurarak öldürdüğü öne sürülen S.B'nin avukatıyla birlikte Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelerek teslim olduğu öğrenildi.

Atatürk Sanayi Sitesi'nde bir oto tamirhanesinde dün akşam alacak verecek meselesi yüzünden çıktığı öne sürülen tartışmada Mahmut S., tabancayla vurularak öldürülmüştü. Saldırı sonrası iş yerinin sahibi olduğu öne sürülen katil zanlısı S.B. kaçmıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: