Sakarya’da Silahlı Okul Baskını

Sakarya’nın Arifiye ilçesinde, lisede okuyan kardeşinin üst sınıftan bir öğrenci tarafından rahatsız edildiğini öne süren...

Sakarya’nın Arifiye ilçesinde, lisede okuyan kardeşinin üst sınıftan bir öğrenci tarafından rahatsız edildiğini öne süren şahıs, yanına arkadaşını alarak silahla okulu bastı.

Edinilen bilgiye göre Ümit Erdal Endüstri Meslek Lisesi yönetimine durumu anlatarak kardeşini rahatsız eden öğrenci ile görüşmek isteyen Ramazan Y.’nin talebi reddedildi. Bunun üzerine okul koridorunda beklemeye başlayan Ramazan Y. ve Sedat S., teneffüs zilinin çalmasıyla birlikte dersten çıkan öğrenciye saldırdı. Bu sırada olayı gören Nurettin P. isimli öğretmen, eli silahlı saldırganları durdurmak için müdahale etti. Müdahaleye sinirlenen saldırganlar, öğretmeni darp etti. Yere düşen Nurettin P.'ye tekmeler atan saldırganları diğer öğretmenler zorlukla durdurabildi. Olay anı, okuldaki güvenlik kameraları tarafından da görüntülendi.

Reklam
Reklam

Olay sonrası öğretmen Nurettin P.’nin şikayetçi olması üzerine gözaltına alınan saldırganlar adliyeye sevk edildi. Zanlıların adli kontrol cezasına çarptırılarak serbest bırakıldığı öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz