Sakarya'da Sinyalizasyon Çalışmaları

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan, Yeğenler ve Turan caddelerinin Yeni Cami Bulvarı ile kesişiği noktadaki sinyalizasyon sistemini

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan, Yeğenler ve Turan caddelerinin Yeni Cami Bulvarı ile kesişiği noktadaki sinyalizasyon sistemini kaldırdıklarını bildirdi.

Turan, yaptığı yazılı açıklamada, bölgedeki sinyalizasyon sistemini kaldırarak trafik akışını rahatlattıklarını ifade etti.

Turan, şunları belirtti:

"Yeğenler ve Turan caddelerinin Yeni Cami Bulvarı ile kesiştiği noktalarda başlattığımız 2 dönel kavşak çalışmasında eksikler hızla gideriliyor. İki caddenin kesiştiği noktadaki sinyalizasyon sistemini kaldırdık. Trafik akışını daha sağlıklı ve güvenli sisteme kavuşturmak için şehrimizin birçok noktasında çalışmalar yürütüyoruz.

Reklam
Reklam

Şehrimizin giriş arteri olan Orhangazi Caddesi'nde yaptığımız kavşak çalışmaları ve sinyalizasyon düzenlemeleriyle uzun trafik kuyrukları artık yok"

Muhabir: Uğur Subaşı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: