Sakarya’da Taş Büyüklüğünde Dolu Yağdı

Sakarya’da, öğleden sonra başlayan sağanak yağış ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Sakarya’nın birçok ilçesi yağışa...

Sakarya’da, öğleden sonra başlayan sağanak yağış ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Sakarya’nın birçok ilçesi yağışa teslim olurken, caddeler su altında kaldı.

Karasu ve Kocaali ilçelerinde ise dolu yağışı kendini hissettirdi. Taş büyüklüğünde yağan dolu karayolunda seyreden sürücülere zor anlar yaşattı. Dolunun başlaması ile birlikte vatandaşlar bina altlarına kaçmak zorunda kalırken, bazı araçların camları kırıldı.

Sakarya Meteoroloji Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, dolu yağışının görüldüğü Karasu ve Kocaali ilçelerinde metrekareye 22,6 kilogram yağış düştü. Dolunun tarım ürünlerini etkilediği kaydedilirken; bazı evlerin camlarının kırıldığı bilgisi alındı. Taş büyüklüğünde yağan dolu dolayısıyla yaşanan panik kameralar tarafından kaydedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: