Sakarya'da Trafik Haftası Etkinlikleri

Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında Toyota Türkiye, Sakarya Valiliği ve Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü iş birliği...

Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında Toyota Türkiye, Sakarya Valiliği ve Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü iş birliği ile bu sene 7.'si gerçekleştirilen "Trafik Konulu Toyota Resim Yarışması Ödül Töreni" Ahmet Faik Abasıyanık (AFA) Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

İl Trafik Şube Müdürü Mustafa Ayhancı, Toyota Türkiye CEO'su Orhan Özer, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Tezcan, Serdivan Belediye Başkanvekili Selvet Karaoğlu, Serdivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürü Mustafa Ayhancı, "Bizim toplumumuzun araba kullanımları diğer milletlere göre farklılıklar gösterebiliyor. Yapılmaması gereken hareketleri trafikte rahtlıkla yapabiliyorlar. Bunu bir de marifetmiş gibi anlatıyorlar. Bakın ciddi bir denetim içerisindeyiz. Emniyet kemerlerinizi takın. Herkese kazasız günler diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Ayhancı'nın açılış konuşmasının ardından Toyota Türkiye Genel Müdür ve CEO'su Orhan Özer ise, "Öncelikle, 2006 yılından bu yana ulusal trafik haftası kutlamalarında yer almaktan mutluluk duyduğumuzu belirtmek istiyorum. Dünyanın en önemli otomobil üreticilerinden biri olarak, Toyota, trafik güvenliği konusuna son derece önem vermektedir. Bunu hem araç ve yaya güvenliği ile ilgili iyileştirme çalışmaları ile hem de faaliyette bulunduğu ülkelerde trafik bilincine katkı çalışmaları ile yerine getirmektedir. Trafik güvenliği konusuna dikkat çekmek, bu konuda farkındalığı arttırmak için ulusal trafik haftasında yer alıyoruz. Bugünkü etkinliğimiz olan resim yarışmasıyla, öğrencilerimizi ödüllendiriyor ve onların küçük yaşlarına rağmen trafik bilinçlerinin artmasına katkıda bulunuyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından programa Mehmet Zorlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin ve öğretmenlerinin hazırladığı Trafik konulu tiyatro oyunu ile devam edildi.

Öğrencilerin ve öğretmenlerin sahnedeki yetenekleri ve taklit kabiliyetleri salonu dolduran misafirlerin büyük beğenisini topladı.

Reklam
Reklam

Programda Mehmet Zorlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin yapmış oldukları resimler sergilenirken "Trafik Konulu Toyota Resim Yarışması Ödül Töreni'nde 20 öğrenciye çeşitli hediyeler takdim edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: