Sakarya’da Trafik Uygulamaları

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü, 10-14 Eylül tarihleri arasında Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Bölge Trafik...

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü, 10-14 Eylül tarihleri arasında Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nün yaptığı denetleme çalışmalarının sonuçlarını açıkladı.

Bin 764 aracın denetlendiğinin belirtildiği açıklamada sürücülere toplam 245 bin 758 TL ceza kesildiği bildirildi. 33 aracın trafikten men edildiği denetimlerde 26 sürücünün de mahkemeye sevk edildiği açıklandı. Yapılan denetimlerde ayrıca 10 sürücünün alkollü olarak araç kullandığı 16 sürücünün de sürücü belgesi olmadan araç kullandığının tespit edildiği kaydedildi. Emniyet Müdürlüğü’nün sorumluluk sahasında ise 10-14 Eylül tarihleri arasında 18 trafik kazasının meydana geldiği meydana gelen kazalarda 10 vatandaşın yaralandığı açıklandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz