Sakarya’da Üretilen Fidanlar Dört Bir Yanda Can Buluyor

Sakarya’da yoğun bir şekilde üretimi yapılan çeşitli fidanlar Sakarya ve çevre illerdeki kurum ve kuruluşların...

Sakarya’da yoğun bir şekilde üretimi yapılan çeşitli fidanlar Sakarya ve çevre illerdeki kurum ve kuruluşların tercihi oluyor. Sakarya Orman Fidanlık Müdürlüğü ürettiği fidanların nakil çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

Başta Adapazarı Orman Bölge Müdürlüğü tarafından, bakanlık birimleri ve Adapazarı’nda birçok okul, cami, mezarlık ve kamu kurumu olmak üzere Bartın Valiliği, Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Karabük Belediyesi, Düzce Belediyesi, Bolu Belediyesi, Kocaeli Derince Belediyesi, Afyon İscehisar Belediyesi, Yozgat Çandır Belediyesi, Çorum İskilip Belediyesi, Konya Hüyük Belediyesi, Zonguldak OBM, Giresun OBM, Adapazarı 2. Organize Sanayi Bölgesi ve Gölcük Deniz Kuvvetleri Komutanlığı gibi kurum ve kuruluşlara fidan tahsisleri yapılarak fidanları teslim edildi.

Reklam
Reklam

Sakarya Orman Fidanlık Müdürlüğü, sektördeki lokomotif fidanlık müdürlüğü olma özelliğini koruyarak büyük bir gurur yaşıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz