Sakarya'da Uyuşturucu Operasyonları

Sakarya'da jandarmanın 3 ayrı ilçede yaptığı çalışmalarda 2 bin 835 kök Hint keneviri bulundu. Ayrıca...

Sakarya'da jandarmanın 3 ayrı ilçede yaptığı çalışmalarda 2 bin 835 kök Hint keneviri bulundu. Ayrıca 297 gram kubar esrar ele geçirildi.

Hendek ilçesi Çamlıca beldesi Yeşiller Mahallesi'nde, ormanlık alanda arama yapan jandarma ekipleri kendiliğinden yetiştiği değerlendirilen bakımsız bin 865 kök Hint keneviri buldu. Ekipler, benzer şekilde Kocatöngel köyü Şahintepe mevkiinde 650 kök, Yeşilköy köyü ormanlık alanında ise 53 kök Hint kenevirine rastladı.

Karasu ilçesi Kuyumculu köyünde; R.T.'ye ait mısır tarlasında arama yapan jandarma ekipleri, 262 kök Hint keneviri, ele geçirdi. Kocaali-Şerbetpınarı köyünde yaşayan S.T.’ye ait fındık bahçesinde yapılan aramada ise 5 kök Hint keneviri bulundu.

Reklam
Reklam

Erenler ilçesi Kozluk Mahallesi'nde; A.Ç. ve E.Y.'ye ait evler ile eklentilerinde yapılan aramada da 297 gram esrar ele geçirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz