Sakarya’da Yaşayan Erzurumlular Kent Meydanı’nda Buluşacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi 19. Ramazan Kültür Etkinlikleri kapsamında Sakarya’da yaşayan Erzurumlular 25 Temmuz Çarşamba günü...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi 19. Ramazan Kültür Etkinlikleri kapsamında Sakarya’da yaşayan Erzurumlular 25 Temmuz Çarşamba günü saat 23.00’da Kent Meydanı’nda buluşacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi 19. Ramazan Kültür Etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Etkinlikler kapsamında gerçekleştirilen Bosna Kevser İlahi Topluluğu Konseri ve Serdar Tuncer Şiir Gecesi’ne Sakaryalılar yoğun ilgi gösterdi. Kültür etkinliklerinde Salı akşamı programı saat 21.30’da Ramazan İlahileri ile başlayacak. Program, 22.00’da meddah ve gölge oyunlarının ardından 23.00’da Tasavvuf Müziği - Sema Gösterisi ile devam edecek.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediyesi 19. Ramazan Kültür Etkinlikleri kapsamında Sakarya’da yaşayan dadaşlar, Erzurumlular Hemşeri Gecesi’nde buluşacak. Kent Meydanı’nda gerçekleştirilecek program 25 Temmuz Çarşamba günü saat 23.00’da başlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi 19. Ramazan Kültür Etkinlikleri Ramazan ayı boyunca her akşam Kent Meydanı ve Adapazarı Kültür Merkezi önünde devam edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: