Sakarya'da yeni terminal 30 Eylül'de hizmete girecek

Sakarya'da yıllardır hizmet veren şehirlerarası otobüs terminali, yeni terminal inşaatının tamamlanması nedeniyle kapanıyor. Yeni Şehirlerarası...

Sakarya'da yıllardır hizmet veren şehirlerarası otobüs terminali, yeni terminal inşaatının tamamlanması nedeniyle kapanıyor. Yeni Şehirlerarası Otobüs Terminali, 30 Eylül hizmet vermeye başlayacak.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Arifiye'de yapılan şehirlerarası otobüs terminali, 8 gün sonra hizmete açılacak. Yeni terminalin hizmete girmesinin ardından halen hizmet veren Güney Terminal kapatılacak. BELPAŞ Genel Müdürü Nihat Seymen, Güney Terminali’nin 29 Eylül Perşembe gecesi kapatılacağını ifade ederek, "Şehirlerarası ve bazı ilçelerarası otobüs seferlerimiz halen Güney Terminali’nden yapılıyor. Büyükşehir Belediyemiz tarafından Arifiye’de çok güzel ve çok modern bir terminal inşa edildi. Yeni terminalimiz 30 Eylül sabahından itibaren hizmete açılacak. Güney Terminalimiz ise 29 Eylül’ü 30 Eylül’e bağlayan gece, saat 01.00’da kapatılacak.” dedi.
Yeni terminaldeki çalışmaların tamamlandığını kaydeden Seymen, firmalarla görüşmeler yaptıklarını dile getirdi. Yeni terminalin şehre yakışacağını anlatan Seymen, şunları söyledi: "Yeni terminaldeki çalışmalarımızı tamamladık. Şuanda firmalarımızla, terminal esnafımızla görüşmeler yapıyoruz. Sözleşmeleri imzalıyoruz. Çok ufak bazı eksiklerimiz haricinde bütün hazırlıklarımızı tamamladık. İnşallah 30 Eylül’den itibaren vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayacağız."
Seymen, yeni terminalin açılması ile birlikte bütün ara istasyonların da kapatılacağını ve bütün otobüs seferlerinin yeni terminalden yapılacağını sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz