Sakaryadaki Karting Kazası

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Kızılay Öğrenci Topluluğu ve Sakarya Kızılay Şubesi tarafından, karting pistinde geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitiren SAÜ öğrencisi

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Kızılay Öğrenci Topluluğu ve Sakarya Kızılay Şubesi tarafından, karting pistinde geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitiren SAÜ öğrencisi Tuğba Erdoğan anısına kan bağışı kampanyası düzenlenecek.

SAÜ'den yapılan yazılı açıklamada, "Sakarya Üniversitesi Tuğba'yı Anıyor" isimli kan bağışı kampanyasının SAÜ Merkez Kafeterya'da gerçekleştirileceği kaydedildi.

Açıklamada, hayatını kaybeden Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü öğrencisi Erdoğan için gerçekleştirilecek kan bağışı kampanyasının 30 Nisan'da düzenleneceği ifade edildi.

Reklam
Reklam

-Olay-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü 2. sınıf öğrencisi Tuğba Erdoğan, bir alışveriş merkezinin bahçesinde bindiği karting aracında arkadaşlarıyla birlikte yarıştığı sırada, kaşkolu aracın aksına dolanmış ve başı kopmuştu.

Erdoğan, olay yerinde yaşamını yitirmişti.

Muhabir: Salih Eren

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: