Sakarya'daki Personel Ve Okul Servis Araçları Denetlendi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, Sabahattin Zaim Bulvarı’nda personel taşıma ve okul servis araçlarını...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, Sabahattin Zaim Bulvarı’nda personel taşıma ve okul servis araçlarını denetledi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, Sabahattin Zaim Bulvarı’nda personel taşıma ve okul servis araçlarını denetledi. Yönetmeliklere uygun taşıma yapılıp yapılamadığını kontrol eden Zabıta Ekipleri, toplam 52 aracı kontrol etti. Zabıta Daire Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, denetimlerin önümüzdeki günlerde de artarak süreceği belirtilerek, “Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı olarak personel taşıma ve okul servis araçlarının yönetmeliğe uygun ve evraklarının tam olarak olup olmadığını kontrol ediyoruz. Sabahattin Zaim Bulvarı’nda 52 araç denetlenmiş ve gerekli uyarılar yapılmıştır” denildi.

Reklam
Reklam

Yapılan açıklamada ayrıca, “Uygulamaların sürekli olarak ana arterlerde Büyükşehir Belediyesi Trafik Zabıta Amirliği tarafından yapılacağını beyan ediyoruz. Vatandaşlarımızın sağlıklı ve huzurlu bir şekilde ulaşım imkanlarından yararlanmaları için bundan sonra da kontrollerimiz devam edecek. Vatandaşlarımızdan yasalara uygun davranmalarını bekliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: