Sakarya'daki Silahlı Saldırı

Sakarya'da Basın İlan Kurumu (BİK) çalışanı Devrim Ersin Özergin'in öldürülmesi, BİK Sakarya Şube Müdürü Recep Bolat, kurum çalışanı Ökkeş Buğra

Sakarya'da Basın İlan Kurumu (BİK) çalışanı Devrim Ersin Özergin'in öldürülmesi, BİK Sakarya Şube Müdürü Recep Bolat, kurum çalışanı Ökkeş Buğra Atılgan ve bir yerel gazete çalışanı Mustafa Süke'nin yaralanmasına ilişkin aranan Anadolu gazetesi imtiyaz sahibi Adnan Uyumaz gözaltına alındı.

Saldırının ardından aracıyla kaçan Uyumaz'ın yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatan Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Uyumaz'ın Arifiye ilçesi Beşköprü Mahallesi'nde bulunan bir karpuz tarlasındaki barakada saklandığını belirledi.

Reklam
Reklam

Söz konusu adrese operasyon düzenleyen ekipler, Uyumaz'ı saklandığı bakarada gözaltına aldı.

Yenikent Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen Uyumaz, daha sonra polis aracına bindirilerek, Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Denetim amacıyla Akıncılar Mahallesi Büyükgeçit Sokak'taki Anadolu gazetesine gelen Şube Müdürü Bolat ve kurum çalışanları ve Devrim Ersin Özergin ile Yenisakarya gazetesinden temsilci olarak alınan Mustafa Süke, gazetenin imtiyaz sahibi Adnan Uyumaz tarafından silahla yaralanmış, Özergin, kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti.

Muhabir: Kemal Kaymak

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: