Sakarya'daki Silahlı Saldırı

Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti (AGAD), Sakarya'da Basın İlan Kurumu (BİK) çalışanlarına yapılan silahlı saldırıyı kınadı.

Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti (AGAD), Sakarya'da Basın İlan Kurumu (BİK) çalışanlarına yapılan silahlı saldırıyı kınadı.

AGAD Başkanı İbrahim Aslan, yaptığı yazılı açıklamada, Sakarya'da meydana gelen olayın çok vahim olduğunu belirtti.

Saldırıyı şiddetle kınadıklarını ifade eden Aslan şunları kaydetti:

"Görevini yapmaya çalışan BİK görevlilerinin böyle bir saldırıyla karşı karşıya kalmaları çok üzücü. Bir arkadaşımız vefat etmiş, iki arkadaşımız ise hala hastanede tedavi altında. Yetkililerin bu konu üzerinde titizlikle durup, bir daha bu tür olayların yaşanmaması yönünde tedbirler alması gerektiğine inanıyorum. Gazeteci, halkın doğru bilgi alması için görev yapmasının yanında, örnek kişiliğiyle de öne çıkmalıdır. Biz gazetecinin elinde silah, sopa değil sadece kalemi olmalıdır."

Reklam
Reklam

Muhabir: Hakan Furkan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: