Sakarya'daki "yolsuzluk" Iddiası

Sakarya'daki bir hastane için yapılan satın alma ihalesinde yolsuzluk yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3'ü kamu görevlisi 7 kişi, savcılıkca tutuksuz

Sakarya'daki bir hastane için yapılan satın alma ihalesinde yolsuzluk yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3'ü kamu görevlisi 7 kişi, savcılıkca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'ne bağlı ekiplerce yapılan operasyonda, satın alma ihalesinde yolsuzluk yaptığı iddia edilen, aralarında 3 kamu çalışanının da bulunduğu 7 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Savcılıkta ifadeleri yeniden alınan 7 kişi, Cumhuriyet Savcısı tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Reklam
Reklam

Kentteki bir hastanede 2 yıl önce yapılan bazı ihalelerde yolsuzluk yapıldığı öne sürülen zanlılar, 3 gün önce düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınmıştı.

Muhabir: Mehmet Özcan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: